Germ Lab Slot Review
[ 29-04-2020 ]

Germ Lab Slot Review

Terletak di pemandangan makmal bawah tanah yang dikendalikan oleh Doktor M yang cantik dan sangat berbahaya, Lab Lab adalah mesin slot bergaya Manga yang dikeluarkan pada musim bunga 2019 oleh Dream Tech di Tony88 Malaysia Online Slots. Permainan ini menggunakan susun atur yang inovatif dengan 25 kedudukan bayaran tinggi dan 10 payline tetap diperkaya dengan maksimum 10 Bonus Wilds, Mutasi, Larutkan, dan ciri Whirlpool yang boleh anda baca lebih lanjut dalam kajian slot Lab Lab.

Anda akan mendapati pangkalan dengan 25 simbol di mana kedudukan kiri bawah sentiasa mempunyai jarum suntikan. Ikon pemenang akan dialih keluar dari tetapan sementara baki item bergerak untuk mengisi ruang kosong mengikut corak yang telah ditetapkan. Apabila tidak ada lagi kemenangan, permainan selesai.

Apabila 3 atau lebih simbol jenis yang sama muncul pada payline yang aktif, anda akan dibayar mengikut jadual gaji. Juga, pada mana-mana rawak semasa permainan utama, anda boleh mengaktifkan 2 permainan mini yang unik dan memberi hadiah atau menjaringkan kemenangan besar 500 syiling jika 5 kuman berbentuk mata kuning muncul di gulungan bersebelahan.

Ciri Whirlpool mengalihkan ikon pusat yang memindahkan semua item satu kedudukan ke arah pusat sehingga terdapat sama ada kombinasi yang menang atau jarum suntikan sampai ke pusat. Sekiranya tidak ada kemenangan, anda boleh menerima 1 dari 2 mini-Lab Bonus-ciri-ciri.

Bonus Wilds mengubah 2 hingga 10 ikon ke Wilds, sementara ciri Mutasi mengubah semua bakteria dan pil merah ke ikon membayar lebih tinggi.

Memandangkan 10 payline tetap dan denominasi duit syiling antara € 0.01 dan € 10, anda boleh menubuhkan sebarang strategi pertaruhan yang termasuk tahap dari serendah € 0.10 hingga 100 € setiap pusingan. Peraturan ini juga terpakai apabila anda bermain untuk keseronokan, tetapi Play Lab Lab Percuma menawarkan kredit demo bukan wang sebenar.

Ciri laris adalah di mana 8 hingga 15 simbol dikeluarkan dari skrin dan permainan berterusan apabila ikon yang tinggal bergerak untuk mengisi ruang kosong.

Kesimpulan kami
Konsep yang menarik, banyak ciri ganjaran, dan jackpot menarik sehingga € 50.000 membuat permainan ini menarik kepada penonton terluas. Tutorial Lab Labour diharapkan dapat menguruskan semua pemain untuk belajar bagaimana untuk menang, jadi kami rasa hadiah utama kini semakin dekat dengan pemenang yang paling beruntung. Jangan lupa menyertai Tony88 Malaysia Online Slots!