Funky Fruits Farm Slot Review
[ 08-06-2020 ]

Funky Fruits Farm Slot Review

Funky Fruits adalah permainan dari Playtech yang mempunyai semua keperluan pemain. Permainan membuat saya berada di pusingan putaran percuma pertama. Saya mendapat 15 putaran percuma dengan pengganda x 5 pada mulanya, dan kemudian anda harus memilih buah untuk melihat anugerah anda jadi secara keseluruhan saya mempunyai 23 permainan percuma dengan pengganda x 7. Saya mendapat taruhan 60 x pada pusingan pertama sahaja. Kekili kedua keseluruhannya liar dan saya juga mempunyai beberapa simbol yang baik pada gelendong yang lain. Secara keseluruhan saya mendapat kemenangan 179.20 euro. Apa lagi yang boleh anda cari dalam permainan, dan biarkan saja, jackpot berlaku sekali di bulan biru. Kemenangan seperti ini membuat anda terus maju. Dapatkan maklumat lebih lanjut di Tony88 Malaysia Online Slots!

Ini adalah permainan 5 gulungan dan 20 baris gaji dengan satu ciri bonus utama yang disebut bonus Buah Funky. anda memerlukan 3 atau lebih simbol penyebaran petani dan mereka tidak perlu berada di garis gaji aktif, mereka boleh muncul di mana sahaja di gulungan. Anda bermula dengan 8 putaran percuma dan pengganda x 2 tetapi anda boleh berakhir dengan sebanyak 33 putaran percuma dan pengganda x 15. Saya hanya mendapat pengganda x 7 bahawa satu ketika saya mencetuskan putaran percuma, saya tidak dapat membayangkan apa yang akan berlaku dengan baki saya jika saya berjaya mencetuskan putaran bebas dengan pengganda x 15. Anda boleh mendapatkan putaran percuma selagi anda mendapat sekurang-kurangnya 3 sebaran semasa sesi berlangsung. Ini menjadikan permainan ini sempurna dan layak dimainkan. Terus terang saya lupa slot ini dan saya pasti sudah tiba masanya untuk meletakkannya lebih tinggi dalam senarai slot kegemaran saya.

Satu lagi perkara hebat adalah bahawa liar menggandakan kemenangan ketika menggantikan dan ia ditumpuk pada semua gulungan. Sangat sesuai untuk menguruskan keseluruhan gulungan dengan liar. Slot yang luar biasa dan ia patut dimainkan.

Jangan lupa untuk mendaftar ahli baru di Tony88 Malaysia Online Slots.