Alice Adventure Slot Review
[ 24-08-2020 ]

Alice Adventure Slot Review

“Alice Adventure” bukan hanya salah satu slot paling menarik dari Tony88 Malaysia Online Slots yang pernah saya temui, tetapi juga berani menjadi salah satu slot paling menarik yang saya ketahui dari mereka yang terinspirasi oleh kisah “Alice in Wonderland” . Reka bentuk permainan ini ringkas tetapi menarik, dengan gambar dan warna yang terang dan jelas serta kelihatan sangat baik seperti biasa di Tony88 Malaysia Online Slots. Susun aturnya adalah 5 x 3 gulungan, ia mempunyai 30 garis gaji dan pemain dapat memilih tahap pertaruhan mereka dengan memilih dari 1 hingga 10 syiling masing-masing $ 0.01 atau $ 0.02.

Meja berbayar dan memukul tidak begitu luar biasa, saya akan mengatakan bahawa tahap mereka bergerak lebih dekat ke rata-rata, tetapi saya fikir apa yang menjadikan permainan ini sangat menarik adalah ciri-cirinya “minum saya” dan pengganda liar. Ciri minuman saya pada dasarnya adalah putaran percuma dan introya Alice mesti minum ramuan dari botol yang menyebabkan dia menyusut dan memasuki rumah boneka di mana anda mesti memilih salah satu daripada tiga pintu, masing-masing mempunyai bilangan putaran yang ditentukan dan berbeza. pengganda seperti berikut: 15 putaran dengan pengganda 1x; 8 putaran dengan pengganda 3x dan 5 putaran dengan pengganda 6x; semasa pusingan ini simbol “Wild Reel” dapat muncul dan ia akan mengembang ke seluruh gulungan dan ia akan tetap beku di tempat sehingga akhir putaran, salah satu pusingan terbaik saya adalah ketika saya memilih 15 putaran dengan 1x, dan mendapat reel 1 dan 2 berubah menjadi liar untuk sekitar giliran keempat saya, hasilnya adalah kemenangan besar untuk penamat 15 permainan saya; ciri ini dapat dicetuskan kembali dengan pilihan untuk memilih jumlah putaran dan pengganda anda sekali lagi, yang akan bermula setelah menyelesaikan pusingan awal anda.

Bagi mereka, pengganda liar juga membuat pekerjaan yang hebat semasa permainan asas, yang lain untuk bertindak sebagai pengganti simbol standard, mungkin juga mengandungi pengganda kemenangan x1, x2, x3 dan x5, dan beberapa di antaranya dapat muncul secara serentak menjadikan sebahagian daripada kombinasi yang sama di mana-mana garis gaji aktif dan menyebabkan kemenangan besar, sebenarnya ini berlaku kepada saya dalam beberapa kesempatan dan kemenangan dapat mengejutkan saya.

Sepasang ciri ini adalah kemuncak dalam slot “Alice Adventure” dan sejujurnya saya cukup berpuas hati dengan permainan ini, saya rasa bagus untuk memainkannya dan keuntungan yang dihasilkan adalah sesuatu yang saya pasti tidak dapat merungut, jadi saya tinggalkan ini permainan untuk pertimbangan anda dan saya harap anda juga menyukainya.

Jangan lupa untuk mendaftar ahli baru di Tony88 Malaysia Online Slots.