Geisha Slot Review
[ 29-08-2020 ]

Geisha Slot Review

Cara yang menyeronokkan untuk mengumpulkan kemenangan adalah dengan bermain Geisha oleh Virtual Tech. Slot 5-reel dan 25-payline ini sangat sesuai untuk mereka yang sedang mencari masa permainan yang menghiburkan dan bermanfaat. Diilhamkan oleh geisha yang cantik dan tenang, permainan ini mempunyai reka bentuk yang hebat dan ciri khas yang lebih baik. Dapatkan maklumat lebih lanjut di Tony88 Malaysia Online Slots.

Walaupun seseorang dapat bersenang-senang semasa bermain permainan asas, mereka yang cukup bernasib baik untuk mencetuskan permainan bonus Geisha akan menikmati hasil yang lebih baik. Pemain yang sanggup mengambil risiko juga dapat menikmati pengalaman yang sangat memuaskan.

Simbol dan Kemenangan Slot Geisha

Untuk benar-benar tenggelam dalam dunia geisha yang indah dan halus, simbol permainan juga akan berkaitan dengan tema. Anda akan diberikan pembayaran sekiranya anda meletakkan simbol yang sama 3, 4 atau 5 kali pada garis gaji aktif. Untuk simbol slot yang bergaji rendah, anda akan mendapat Geta yang merupakan alas kaki, syiling, teko, shamisen tradisional Jepun yang merupakan kecapi tiga tali dan ideogram untuk Cinta. Sekiranya anda menggunakan payung atau peminat kertas minyak, anda boleh menjangkakan pembayaran yang lebih baik.

Untuk simbol bergaji tinggi, pencipta permainan telah memilih tiga geisha, dengan yang berlatar belakang kuning memberikan pembayaran 800 syiling yang murah hati jika anda bertaruh 1 syiling setiap baris. Semasa bermain dengan putaran percuma, simbol geisha berubah menjadi Joker yang berkembang yang juga dapat menggantikan ikon pembayaran lain.

Ikan Koi adalah Liar dalam permainan ini dan ia dapat menggantikan semua ikon pembayaran lain. Selain itu, ia menawarkan beberapa pembayaran tertinggi apabila anda mendaratnya 3, 4 atau 5 kali. Sekiranya anda memutuskan untuk bertaruh satu duit syiling setiap baris, 5 Wilds akan memberikan anda 1,000 wang syiling yang lumayan. Simbol khas permainan yang lain adalah Kuil yang akan bertindak sebagai Penyebar. Ini adalah ikon yang akan memberikan pembayaran terbesar ketika mendarat 3, 4 atau 5 kali dan juga akan mencetuskan fitur Permainan Percuma.

Ciri Bonus Slot Geisha

Pengembaraan berputar anda dengan Geisha dengan cepat dapat berubah menjadi lebih baik setelah anda mencetuskan ciri khas permainan. Sekiranya anda mendarat 3 atau lebih Scatters dalam permainan utama, ini akan menyebabkan bermain dengan 10 putaran percuma. Semasa ciri ini, setiap putaran akan mempunyai 2 Geisha Jokers yang akan menutup gulungan yang muncul. Joker khas ini dapat menggantikan simbol pembayaran lain dan melengkapkan garisan kemenangan dengan mudah.

Sekiranya anda memperoleh kemenangan dengan Geisha Jokers, kemenangan anda akan digandakan sama ada 1x, 2x atau 3x. Sekiranya masing-masing dari dua Joker melengkapkan garisan kemenangan, kedua-dua pengganda akan digunakan untuk kemenangan anda. Semasa anda bermain Permainan Percuma, ada kemungkinan untuk menghidupkan kembali fitur dan menikmati putaran percuma tambahan.

Satu lagi ciri permainan yang menyeronokkan ialah Risk Game. Setiap kali anda memperoleh kemenangan dalam permainan asas, anda akan melihat bahawa anda mempunyai dua pilihan. Yang satu adalah “Take Win” sementara yang lain akan menjadi “Take Risk”. Sekiranya anda memutuskan untuk mengambil peluang dan mempertaruhkan kemenangan anda, anda harus bermain permainan bonus.

Setelah memilih untuk memilih “Ambil Risiko”, anda akan melihat kad menghadap ke atas dan empat kad lain yang tidak dinyatakan. Matlamat anda adalah memilih salah satu kad tersembunyi dan mengalahkan kad yang dapat dilihat di skrin. Sekiranya anda memilih kad dengan nilai yang lebih tinggi, anda akan menikmati dua kali ganda jumlah kemenangan anda. Anda boleh terus mempertaruhkan keuntungan anda sehingga anda kehilangan permainan atau mencapai 10 pusingan yang berjaya. Anda juga berpeluang mengakhiri Permainan Risiko setelah setiap pusingan anda mengalahkan kad muka.

Keputusan

Ini adalah pengalaman hebat untuk bermain Geisha oleh Virtual Tech yang dapat memberikan pembayaran yang cukup baik. Ramai yang akan menghargai keseluruhan reka bentuk dan grafik permainan tetapi yang membuatnya sangat menghiburkan adalah ciri bonus. Anda boleh bermain 10 pusingan Permainan Percuma jika anda mendapat kombinasi yang tepat dan mengumpulkan pembayaran yang cukup baik. Anda juga boleh menggandakan kemenangan sekiranya anda sanggup mengambil risiko.

Jangan lupa mendaftar ahli baru di Tony88 Malaysia Online Slots.