Robin Hood Mega Stacks Slot Review
[ 22-09-2020 ]

Robin Hood Mega Stacks Slot Review

Skywind’s Robin Hood Mega Stacks menawarkan pemain 50 garis gaji yang lumayan dan banyak ciri bonus hebat, seperti simbol bertumpuk dan putaran percuma. Permainan ini mempunyai RTP 95% dan memberi peluang kepada pemain untuk memenangi beberapa hadiah wang tunai yang hebat. Dapatkan maklumat lanjut di Tony88 Malaysia Online Slots.

Tema Slot Dalam Talian Robin Hood Mega
Robin Hood Mega Stacks menampilkan gaya klasik yang cukup terkenal dengan watak legenda. Grafik permainan dihasilkan dengan grafik realistik yang menggambarkan semua watak dari pengetahuan, termasuk Little John, Maid Marian, Friar Tuck dan Robin Hood sendiri. Slot ini sememangnya kelihatan hebat dan berjaya untuk menarik pemain ke kisah ini.

Cara Bermain Slot Robin Hood Mega
Terdapat 50 baris gaji dalam slot dalam talian Skywind Robin Hood Mega Stacks. Pemain boleh bertaruh antara .50 syiling dan 50 syiling setiap putaran, menjadikan permainan ini sesuai untuk penggelek tinggi dan pemain kasual. Anda juga dapat menggunakan fungsi main automatik hingga 100 putaran, dan butang turbo untuk mempercepat gulungan.

Robin Hood Mega Menumpukan Putaran Dan Bonus Percuma
Semasa bermain Robin Hood Mega Stacks, anda akan mendapat keuntungan dari simbol yang disusun. Petunjuk pasti ada dalam namanya, kerana simbol watak dengan bayaran tinggi masuk ke dalam tumpukan dan meningkatkan peluang anda untuk mendapatkan pembayaran yang mengagumkan.

Terdapat juga permainan bonus putaran percuma yang boleh anda cetuskan dengan mendarat tiga atau lebih hamburan di gulungan. Anda akan mendapat 10 putaran percuma (dan hingga 25 untuk 5 scatters), di mana simbol mega (yang menempati ruang 3 × 3 pada gulungan) akan muncul. Ini memberi anda potensi kemenangan yang lebih murah hati.

Mainkan Robin Hood Mega Stacks On Mobile – Android, IPad dan Tablet
Anda akan dapat memberikan slot Robin Hood Mega Stacks dengan menggunakan tablet, telefon pintar atau komputer peribadi apa pun. Permainan ini dikuasakan oleh HTML5, yang bermaksud ia akan berjalan di mana-mana peranti, yang membolehkan anda bermain di iPhone, iPad, telefon pintar Android dan bahkan peranti Blackbery. Tidak kira bagaimana anda memilih untuk memainkan slot kegemaran anda, anda akan bersenang-senang bermain slot ini.

Ulasan Keseluruhan – Slot Robin Hood Mega
Robin Hood Mega Stacks adalah slot dalam talian yang menyeronokkan, jika sedikit mudah. Kedua-dua putaran percuma dan simbol bertumpuk menawarkan pengalaman permainan yang menarik, tetapi sebenarnya tidak ada lebih banyak permainan ini daripada itu. Oleh itu, jika anda mencari jenis pengalaman permainan dalam talian yang lebih klasik, ini adalah permainan yang bagus untuk dicuba, tetapi ada permainan yang lebih menarik dengan tema serupa.

Jangan lupa untuk mendaftar ahli baru di Tony88 Malaysia Online Slots.