Kitty Wild Slot Review
[ 30-09-2020 ]

Kitty Wild Slot Review

Sesiapa yang memiliki haiwan peliharaan akan memberitahu anda betapa manjanya rakan-rakan kecil berbulu kita, dan protagonis slot dalam talian Kitty00000 Wild tidak berbeza. Temui anak kucing putih bersalji ketika dia menunjukkan kepada anda tentang kehidupannya yang gemilang dan glamor. Dia akan memperkenalkan anda kepada rakan-rakannya yang lebih murah hati, yang suka melihat anda menang besar. Dapatkan maklumat lanjut di Tony88 Malaysia Online Slots.

Jalani Kehidupan Glamor
Anak kucing ini lebih dari sekadar manja, dia adalah permaisuri kota. Sangat mudah dilihat sejak anda membuka slot dalam talian Kitty Wild, kerana set gelendong 4 × 5 terletak di latar belakang merah, dengan permaidani merah dan bantal mahal.

Muzik latar dan kesan suara dari slot bertema haiwan ini mempunyai unsur yang kaya dengan mereka, mengingatkan anda tentang rumah tangga bangsawan. Kotak ini dikelilingi oleh berlian, dan anak kucing itu sendiri memeriksa anda setiap kali untuk memastikan anda bersenang-senang, seperti yang dilakukan oleh tuan rumah yang baik.

Ketika datang ke simbol mesin slot Kitty Wild, bayaran tertinggi adalah ikan mas, yang menawarkan hingga 100x pertaruhan anda ketika mendarat lima di garis gaji yang menang. Anda juga akan menemui burung beo dan rama-rama dan mencuba bantal dan kolar anak kucing untuk ukuran. Simbol bergaji rendah adalah simbol kad tradisional antara A hingga 10.

Simbol liar adalah berlian yang megah dengan tulisan ‘WILD’ di atasnya, dan simbol penyebaran diwakili oleh anak kucing yang cantik itu sendiri. Slot ini dibuat oleh pemaju permainan yang berpusat di Isle of Man yang terkenal, Skywind dan kami rasa mereka berjaya.

Dapatkan Kemenangan Purr-fect
Mula merasa mewah sebaik sahaja anda bermain slot Kitty Wild dalam talian. Anda boleh memilih dari julat nilai antara 0.25 dan 250.00. Ini akan tersebar di 50 garis gaji, di mana kemenangan dibentuk dari kiri ke kanan melintasi set gelendong 5 × 4. Satu-satunya pengecualian adalah simbol penyebaran, yang berlaku dalam kedudukan apa pun.

Kitty Wild menawarkan RTP 95.85% dan turun naik sederhana, yang bermaksud kemenangan lebih kerap untuk anda bawa pulang.

Anda boleh mendapatkan maklumat terperinci mengenai pembayaran untuk setiap simbol mesin slot Kitty Wild dalam jadual di bawah. Penting untuk diingat bahawa walaupun beberapa simbol dikelompokkan, anda memerlukan dua, tiga, empat, atau lima jenis untuk membuat kemenangan.

Mandi Diri di Diamond Wilds
Slot dalam talian Kitty Wild ingin membuat anda merasa seronok mungkin, itulah sebabnya anda akan dihayati dengan berlian berkilat langsung dari permainan asas. Mereka hanya akan muncul pada gulungan dua, tiga, empat dan lima, dan menggantikan simbol apa pun kecuali pencar.

Bercakap mengenai simbol penyebaran, mendarat tiga daripadanya akan mencetuskan anak kucing yang menakjubkan ini untuk membawa anda ke pusingan putaran percuma. Anda akan diberi sepuluh permainan percuma di bahagian rumah tangga bangsawan yang lain. Kali ini latar belakang berwarna merah jambu, dan muziknya sedikit lebih pantas dan lebih memotivasi.

Oleh itu, apa yang istimewa mengenai putaran percuma mesin slot Kitty Wild? Pertama sekali, anda akan mendapatkan wild wild secara rawak dengan setiap putaran, memberi anda lebih banyak peluang untuk menang besar dengan setiap putaran percuma anda. Dan kedua, pusingan ini dapat ditarik balik selama-lamanya, yang bermaksud bahawa setiap kali anda mendarat tiga simbol penyebaran, putaran bebas akan dicetuskan semula.

Sekiranya anda ingin bertemu dengan beberapa kucing yang lebih besar, silakan pergi ke slot Kucing oleh IGT. Anda akan dapat bertemu dengan singa, cheetah dan rakan-rakan berbulu liar ketika anda mencapai kemenangan besar dengan hadiah sehingga 10,000 syiling.

Jangan lupa untuk mendaftar ahli baru di Tony88 Malaysia Online Slots.