Sea of Gold Slot Review
[ 06-10-2020 ]

Sea of Gold Slot Review

Sea of ​​Gold adalah 5 gulungan dan 243 slot saluran pembayaran yang dikuasakan oleh penyedia Skywind. Slot ini diilhamkan dengan makhluk dunia yang luar biasa. Selami dasar laut dalam dan perhatikan gelendong telus ini yang mempunyai pelbagai jenis makhluk laut sebagai simbol. Cubalah di sini secara percuma atau kunjungi Tony88 Malaysia Online Slots untuk bermain dengan wang sebenar.

Sebelum anda memulakan pengembaraan bawah laut ini, anda harus menetapkan taruhan anda. Dengan “Total Bet” anda dapat mengatur ukuran koin yang berkisar antara 0,50 hingga 400. Butang “Turbo” digunakan untuk memutar gulungan lebih cepat dari biasanya, dan “Auto” digunakan untuk mengatur gulungan bergerak tanpa gangguan untuk sejumlah pilihan kali. Butang “Putar” akan mula memutar gulungan.

Ikan yang menakutkan adalah simbol Wild dalam permainan dan ia dapat menggantikan simbol lain kecuali simbol Scatter dan Bonus. Setiap kali pengganti Wild dalam kemenangan, garis kemenangan akan dikenakan pengganda x2.

Simbol Dada adalah Penyebar dan apabila anda mendarat 3 atau lebih dari mana-mana di gulungan, anda akan mencetuskan Putaran Percuma. Jumlah putaran bergantung pada jumlah simbol yang anda tuju. Oleh itu anda boleh memenangi 9, 12 atau 15 putaran.

Apabila anda mencetuskan pusingan bonus, anda akan diberi putaran percuma. Sekiranya anda memenangi 3 Scatters, anda akan mendapat 9 putaran dengan pengganda x3 dan raja merah jambu akan kelihatan. Untuk 4 Scatters anda akan mendapat 12 putaran, pengganda x3 dan raja hijau akan kelihatan. Untuk 5 Scatters anda akan mendapat 15 putaran, pengganda x3 dan bangsawan oren akan kelihatan. Anda boleh memperoleh lebih banyak putaran semasa ciri ini.

Jangan lupa mendaftar ahli baru di Tony88 Malaysia Online Slots.