Epic Ape Slot Review
[ 04-06-2020 ]

Epic Ape Slot Review

Epic Ape dikuasakan oleh Playtech dan dilancarkan baru-baru ini sebagai klon dari pelepasan Buffalo Blitz mereka. Mereka cenderung melepaskan banyak 4096 cara dan slot 6 gulungan. Saya telah melihat banyak kemenangan besar di Raging Rhino, namun saya dibatasi, yang menjadikan slot ini sebagai slot Raging Rhino peribadi saya sendiri. Permainan ini boleh dimainkan pada semua peranti dengan pertaruhan minimum $ 0.40 setiap putaran. Anda boleh mendapat keuntungan dari ciri putaran percuma dan pengganda liar. Dapatkan maklumat lebih lanjut di Tony88 Malaysia Online Slots!

Kera epik terletak di latar belakang hutan dengan simbol di gelendong termasuk simbol kad kad biasa serta bunglon, katak, sarang dan jaguar. Simbol yang paling bermanfaat adalah kera itu sendiri yang memberi anda 300 syiling untuk gabungan 6 jenis di seberang garis gaji. Kera juga kelihatan bertumpuk di semua kekili yang mencipta lebih banyak cara untuk menang, kerana mega menang.

Berlian adalah simbol liar dan menggantikan semua simbol lain tetapi simbol permainan percuma. Ini juga hanya muncul pada gulungan 2, 3, 4, 5 dan 6. Liar menjadi sangat penting semasa ciri permainan hames percuma yang dicetuskan apabila anda mendapat 3 atau lebih simbol sebaran Permainan Percuma di mana sahaja di gulungan.

Jumlah putaran percuma yang anda perolehi bergantung pada berapa banyak sebaran yang anda dapat untuk mencetuskan ciri tersebut. Jadi, 3, 4, 5 atau 6 scatter akan memberikan 8, 15, 25 atau 100 putaran percuma masing-masing. Berlian liar semasa ciri putaran percuma akan menggunakan pengganda rawak 2x, 3x atau 5x ketika menggantikan kemenangan. Apabila anda mendarat 2 atau lebih scatter semasa putaran percuma akan memberi anda lebih banyak putaran percuma kerana 2, 3, 4, 5 atau 6 scatter akan memberi anda 5, 8, 15, 25 atau 100 putaran percuma. Tidak ada batasan pada pemicu putaran semula percuma.

Saya hanya menyukai permainan ini dan selalu memulakannya untuk membina keseimbangan kerana permainan percuma dapat memberikan kemenangan besar, namun ia juga memerlukan selamanya untuk dicetuskan.

Jangan lupa untuk mendaftar ahli baru di Tony88 Malaysia Online Slots!