Lie Yan Zuan Shi Slot Review
[ 18-06-2020 ]

Lie Yan Zuan Shi Slot Review

Lie Yan Zuan Shi adalah slot PT Gaming dengan 5 kekili dan 25 garis gaji. Tersedia untuk dimainkan dari 25 p per putaran pada semua peranti, permainan bertema Cina ini agak sederhana kerana semuanya mengenai fitur Permainan Percuma. Di sini, anda akan mendapat 10 putaran percuma dengan pengganda yang semakin meningkat – bermula pada 2x, ia akan meningkat sebanyak 1 selepas setiap 2 putaran percuma untuk mencapai 6x untuk 2 putaran percuma terakhir. Ia juga memiliki liar terkunci selama ciri ini. Dapatkan maklumat lebih lanjut di Tony88 Malaysia Online Slots!

Lie Yan Zuan Shi adalah slot pembayaran 5 kekili, 25 oleh PT Gaming yang boleh dimainkan dari 25 hingga RM2,500 setiap putaran di semua peranti yang serasi (seperti iOS, Android dan komputer riba / PC). Permainan bertema Cina ini memberi kelebihan simbol tinggi 2 dan ciri putaran percuma dengan pengganda yang semakin meningkat.

Secara visual, Lie Yan Zuan Shi tidak istimewa – dengan nyalaan api di latar belakang, ia mempunyai nuansa mesin buah klasik ketika melambangkan simbolnya. Anda akan melihat Bar, Double bar dan Triple Bars, tapal kuda, tanda dolar, emas batangan dan 3 7s (merah, hijau dan biru). The 3 7s muncul sebagai simbol 2-tinggi.

Berlian adalah simbol liar dan pengganti semua simbol kecuali penyebaran – ia juga merupakan simbol paling berharga yang memberi anda 3,000 kali taruhan garis anda (atau 120 kali jumlah keseluruhan saham anda) untuk 5 pada garis gaji.

Tarikan utama adalah ciri Permainan Percuma yang dimainkan apabila 3 atau lebih penyebar muncul di mana sahaja di gulungan – ini akan memberi anda 10 putaran percuma. Ciri ini mendapat keuntungan dari pengganda yang meningkat yang bermula pada 2x. Dengan setiap 2 putaran percuma, pengganda hanya meningkat sebanyak 1.

Ini bermaksud, sebagai contoh, putaran bebas 7 dan 8 akan dikenakan pengganda 5x dan putaran bebas 9 dan 10 akan dikenakan pengganda 6x. Simbol liar juga akan muncul di kedudukan tengah gelendong 3 untuk sepanjang ciri (iaitu dikunci liar). Satu-satunya kelemahan adalah bahawa anda tidak dapat menghidupkan semula ciri itu sehingga tidak ada lagi putaran percuma yang tersedia.

Saya agak kecewa dengan Lie Yan Zuan Shi kerana sebilangan slot PT Gaming menggunakan mesin permainan tepat ini – semua yang mereka lakukan adalah menukar tema. Ia sama persis dengan Halloween Fortune II dengan tema yang jauh lebih ringkas dan kurang baik menurut saya.

Jangan lupa untuk mendaftar ahli baru di Tony88 Malaysia Online Slots.