The Hive Slot Review
[ 24-07-2020 ]

The Hive Slot Review

The Hive adalah slot Permainan Betsoft, dijadualkan untuk dilancarkan pada musim panas 2020. Bertema lebah, membawa kita ke sarang mereka dan mengubahnya menjadi satu set gulungan, dan kemudian menyertakan sistem Cluster Pays untuk memungkinkannya membentuk kombinasi yang menang . Ia berwarna-warni, gaya kartun dan mempunyai banyak ciri baik. Dapatkan maklumat lebih lanjut di Tony88 Malaysia Online Slots.

Ciri-ciri Slot Hive

Ini adalah mesin slot bertema lebah lebah, jadi rasanya wajar jika mempunyai kawasan permainan yang berbentuk kelompok heksahedron. Anda mempunyai lima baris simbol, dengan simbol 3-4-5-4-3 ada di atasnya. Sebanyak 19 simbol berada di kawasan permainan, dan akan digunakan untuk membentuk kumpulan simbol kemenangan. Untuk ini, anda memerlukan beberapa simbol yang sepadan untuk berada di sebelah satu sama lain. Apabila ini berlaku, mereka akan membentuk kelompok. Nilai ganjaran akan bergantung pada bilangan simbol dan jenisnya.

Sebagai bentuk kumpulan yang menang, anda akan melihatnya dikumpulkan, ke dalam meter berbentuk balang di sebelah kanan. Isi dengan madu, untuk mendapatkan akses ke lebih banyak ciri.

Tema & Reka Bentuk

Anda boleh mengharapkan permainan ini mempunyai tema lebah, dan aksi berlangsung di sarang mereka. Itu telah diubah menjadi satu set gulungan, dengan sistem pembayaran cluster di tempat yang menghilangkan kebutuhan untuk saluran aktif biasa. Simbol-simbolnya adalah Royals yang terbuat dari madu dalam beberapa kes, sementara yang lain anda akan melihat bunga (ungu, merah, putih) dan pelbagai serangga kecil (kumbang kecil, lebah). Sekiranya anda melihat ke belakang gulungan itu, anda dapati ladang hijau dan lebah masuk. Sebuah balang yang berisi madu dapat dilihat di sebelah kanan skrin.

Jangan lupa untuk mendaftar ahli baru di Tony88 Malaysia Online Slots.