Yak Yeti and Roll Slot Review
[ 08-08-2020 ]

Yak Yeti and Roll Slot Review

Bawa ke tundra dengan dua rakan yang aneh di Yak, Yeti & Roll – permainan bertema musim sejuk, 5 × 3 bertingkat di mana kemenangan seterusnya hanya tinggal satu salji. Dapatkan maklumat lebih lanjut di Tony88 Malaysia Online Slots.

Dibangun di sekitar sistem jejak milik Betsoft, Yak, Yeti & Roll melihat seorang pencipta Inuit yang eksentrik dan sidekicknya yang setia menempa jalan yang stabil melintasi dataran Arktik yang sejuk. Tetapi sementara kekili dilengkapi dengan simbol musiman standard – seperti iglo dan yetis, Yak the Eskimo telah mendesain semula kereta luncur yang dikendalikan rusa untuk melintasi salji dengan gaya. Dari tempat duduknya dia menunjuk jalan, sementara temannya Yeti menggunakan kekuatan pedal untuk mendorong mereka ke depan.

Setiap kali cascade memicu, roda runcing dari kereta salji mendapat daya tarikan, dan pasangan yang tidak mungkin bergerak lebih jauh di sepanjang jejak, mencari harta beku ketika mereka pergi. Ini berkisar dari pembayaran segera hingga pengganda kumulatif yang berlaku untuk kemenangan lata seterusnya.

Putaran percuma adalah di mana pembayaran bermula dengan bola salji; pemain boleh mengumpulkan simpanan berputar percuma, menambah pengganda khusus putaran bebas untuk ini, dan kemudian juga menggunakan pengganda lata untuk mengubah kemenangan kecil dengan cepat menjadi longsoran yang mengejutkan!

Jangan lupa untuk mendaftar ahli baru di Tony88 Malaysia Online Slots.