Break Away Slot Review
[ 13-08-2020 ]

Break Away Slot Review

Saya tidak dapat mengatakan sendiri bahawa saya peminat hoki tetapi saya suka apa yang telah dilakukan oleh Virtual Tech ketika mereka membuat slot ini. Terdapat beberapa ciri dalam permainan ini yang sangat bagus untuknya. Dapatkan maklumat lanjut di Tony88 Malaysia Online Slots.

Semua simbol dibuat dari pemain hoki ais, pengadil dan gear. Ini masih ada 243 cara untuk menang sehingga lebih mudah untuk memenangi hadiah semasa memainkannya. Saya suka bahawa permainan ini mempunyai gelendong. Ini bermaksud bahawa simbol akan runtuh dan bergerak ke bawah sehingga membolehkan anda mencapai kombinasi yang menang. Terdapat liar di gulungan kedua, ketiga dan keempat. Dengan cara ini anda mendapat lebih banyak peluang untuk mendaratkan beberapa simbol yang baik dengan kombinasi dengan liar.

Terdapat juga ciri lain yang disebut Smashing Wild dan ia muncul semasa permainan asas. Beberapa pemain menghancurkan gulungan dan mereka mengubah simbol menjadi liar. Ciri ini sekali lagi tersedia pada kekili kedua, ketiga dan keempat.

Dan, ada juga ciri kegemaran saya di Break Away dan itu adalah putaran percuma. Sebaik sahaja saya mula bermain permainan, saya mendapat 15 putaran percuma. Semasa putaran percuma putaran berubah menjadi biru. Saya mendapat kemenangan 31.52 pada kali pertama saya mencetuskan putaran pertama. Saya menang 25.60 pada kali berikutnya dan kali ini saya juga mendapat tiga scatter semasa putaran percuma tetapi malangnya anda tidak dapat mencetuskannya semula. Saya tidak boleh mengatakan bahawa saya memperoleh kemenangan besar semasa pusingan percuma tetapi saya memperoleh beberapa kemenangan dari semasa ke semasa. Semasa putaran percuma, gulungan juga boleh dilakukan, tetapi malangnya saya tidak begitu beruntung. Apa yang saya sukai dari permainan ini ialah terdapat kemenangan kecil yang menjaga keseimbangan anda pada tahap yang baik dan oleh sebab itu ini adalah permainan yang saya dengan senang hati akan bermain lagi.

Jangan lupa mendaftar ahli baru di Tony88 Malaysia Online Slots.